mandag 28. mars 2011

Sør-Afrika

Krabbehegre
Marabustork
Helligibis
Kappbatis
Strandlo
Kappsvarttjeld
Smedvipe
Vanntriel


Rødnebboksehakker


Gulnebboksehakker


Blåråke


Savanneråke


Slettefalk


Lerkefalk


Bantuørn

Brunslangeørn

Hvitryggribb

Hettegribb

Etter 3 ukers herlig ferie i Sør-Afrika og Mosambik ble hverdagen ganske tøff. Avklimatisering og ikke minst gå gjennom et hav med bilder. Så det tok 1 uke å gå gjennom fuglebildene, og det tar nok like lang å gå gjennom alle pattedyrbildene. Det går ikke ann å beskrive selve turen med ord, det er så mange minner,opplevelser at det vil tar lang tid og fordøye. Det var alt fra vinsmaking, haidykking,safari,snorkling og bading på kritthvite strender. Opplevelsene stod nærmest i kø, og har valgt å legge ut noen bilder i forskjellige kategorier. Derfor har jeg begynt med fuglebildene, dette er den vanskeligste jobben. Prøve å finne ut hva de enkelte artene heter på norsk, så det ble mye LBJ (Little Brown Job).

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Veldig flotte bilder. Likte spesielt godt gulnebboksehakkerbilde.
  Blir gøy å følge bloggen din.
  Mvh
  Trond Westby
  (Fotograferte ørkensteinskvetten sammen med deg på mandag, i blå kjeledress)

  SvarSlett
 2. Takk for det Trond. Skal legge ut noen bilder av ørkensteinskvetten senere. Jobber nå med å legge ut noen dyrebilder fra Sør-Afrika

  SvarSlett
 3. Hei
  Mange flotte bilder, marabuen var kanalltøff, som du kanskje vet hadde jeg linse med feil i på min Afrikatur, så når jeg ser slike bilder frister det kraftig med ny tur, :-)!

  SvarSlett